Požehnané prázdniny

 

Děkujeme, že jsme i díky vaší podpoře zvládli další ročník
a zveme vás na tradiční…


 

DUHA 2024/2025 už se chystá
a bude k Jubilejnímu roku

…pro děti, které rády otevírají brány do neznáma
a pro rodiče, kteří se nebojí je doprovázet


O Bohu

  • jednoduše, ale ne zjednodušeně
  • autenticky a přiměřeně věku
  • se srozumitelnou modlitbou
  • s podporou mezigeneračního dialogu
  • s podporou kritického myšlení a kreativity



VÍCE O PŘEDPLATNÉM
VYBERTE SI PŘEDPLATNÉ

DUHA na prázdniny

O SVATÝCH


Soch svatých na náměstích nebo na mostech možná uvidíme o prázdninách mnoho. Ale svatí nejsou jenom sochy. Za každým je příběh o tom, jak chválil Boiha tím že se snažil vylepšit svět i život druhých lidí. Všimnout si jich a něco si o nich dohledat – k tomu poslouží tento sešitek, který tě může provázet celé prázdniny.
metodická podpora


O MODLITBĚ

Sešitek je plný modliteb inspirovaných vlastnostmi zvířat. I na motýlovi, želvě, lenochodovi, světlušce nebo mnohonožce se dá najít něco obdivuhodného. Vhodný dárek na prázdniny.
pro děti
pro rodiče
pro školu
pro farnost



PRÁZDNINOVÝ BALÍČEK VELKÝ

PRÁZDNINOVÝ BALÍČEK MALÝ



ZDARMA VŠECHNA ČÍSLA ČASOPISU DUHA VE STANDARDNÍM FORMÁTU (BEZ ADVENTNÍCH A POSTNÍCH KALENDÁŘŮ, LAPBOOKŮ APOD.) VYBERTE A OPIŠTE DO MAILU NÁZEV ČÍSLA, POČET KUSŮ A ZASÍLACÍ ADRESU.

2011/2012
2012/2013
2013/2014
2014/2015
2015/2016
2016/2017
2017/2018
2018/2019
2019/2020
2020/2021 





Knížky na prázdniny





GYPS aneb jak za jeden den zachránit svět
Anna Woltz

Felicie a její mladší sestra Beata jsou právě u svého táty ve střídavé péči, když se to stane. Pád z kola a Beata musí do nemocnice. Felicie jde s ní a v prostředí nemocnice přemýšlí o své nové situaci dítěte rozvedených rodičů. Napadá ji: Pomohlo by manželství rodičů šest týdnů v sádře? Možná by je to dalo zase dohromady. Pak je tu ale i Adam a ona se zamiluje – tedy tak trochu.
Velkolepá paralela o uzdravujících se ranách, dlouhodobých zraněních a bezpodmínečné vůli k životu nizozemské spisovatelky Anny Woltz je napsaná s lehkostí a s humorem. Oprávněně oceněno mnoha literárními cenami.
OBJEDNÁVEJTE




Na arše v šest
Ulrich Hub

Příběh vzdáleně inspirovaný Noemovou archou pro děti i dospělé o všelijakých představách o Bohu, a to vše ve chvíli, kdy se blíží potopa světa.
OBJEDNÁVEJTE

NÁHLED KNIHY
NÁMĚT NA TÁBOROVÝ POBYT Podrobně zpracovaný táborový pobyt s tématem této knihy. Zpracovali Hanka a Míra Čapkovi. Děkujeme!








 

Deky pro misie



Pokud babičky nebo maminky ve vaší farnosti rády pletou, může být jejich pletařské umění velice užitečné! Více informací zde.